Despre

Ideile curajoase in domeniul design-ului interior, mobilier, stilurile noi, tendinte actuale, produse de interior, interioare personalizate si resurse pentru design isi gasesc locul aici, unde iti poti contura nivelul serviciilor si alege din gama de produse pe care ti-o propunem.

Design SOLUTIONS este studioul care vine cu o idee conceptuala de amenajari interioare la cheie, care asigura beneficiarilor nostri confortul de a se stabili intr-o noua locuinta sau spatiu comercial complet dotate si utilate fara a pierde timp si bani participand la activitatile de coordonare a lucrarii. Prioritatea noastra este satisfacerea celor mai exigente cerinte si necesitati ale clientilor, motiv pentru care lucram alaturi de acestia intr-un climat de comunicare permanenta si incredere; creand astfel spatii deosebite prin forme si estetica.

De ce sa pierzi bani, timp si nervi cu verificarea permanenta a muncitorilor, cu procurarea materialelor si folosirea transportului propriu?Este mult mai practic sa apelezi la o firma care iti poate oferi servicii de constructie si amenajari la cheie, care sa-ti ofere termini de executie clar stabiliti si care sa-ti calculeze un buget inainte de a incepe lucrarile. Suna ACUM

  • Cu noi economisesti bani, timp si nervi.

Servicii

Compania noastra ofera servicii complete de la idee pana la piesele decorative din locuinta; ajutandu-te sa economisesti mult timp, nervi si bani. Departamentul nostru de proiectare si design interior va sta la dispozitie pentru a gasi solutia perfecta de amenajare si decorare a locuintei dumneavoastra. De la releveu la planuri de mobilare si simulari 3D, designerii nostri va ofera toate informatiile necesare pentru finalizarea lucrarilor.

  • Simplu, estetic si practic

Apartament contemporan cu o stilistica si coloristica in voga

Garsoniera 

Cand nu ai prea mult spatiu, toate coltisoarele trebuie folosite cat mai eficient pentru a nu parea locuinta prea incarcata, apasatoare sau dezordonata. Cum sa faci ca intr-o garsoniera de 58m² sa imparti interiorul astfel incat sa ai : baie, living, bucatarie si zona de noapte? Lasand cat mai mult open space, facand partitiile din paravane si pereti partiali sau perdele.
Am optat pentru a separa zona de zi (livingul) de cea de noapte (dormitorul) de restul prin doar o simpla perdea. Am creat o camera foarte mica in care sa ascundem patul, biroul si un dressing incapator.
Intre living si bucatarie spatiul este deschis, fiind separat doar printr-o masa de sufragerie unde se poate lua si masa .Bucataria este una cit se poate de simpla si cit se pote de descarcata fara prea multe dulapioare care ar incarca prea tare spatiul.
Beneficiarul a agreat aceasta amenajare tinereasca care i se potrivea foarte bine din toate punctele de vedere.

Date generale ale amenajarii:

Tip lucrare: Proiectare design interior garsoniera si amenajari interioare complete;

Suprafata: 58 m²;

Zona: Chisinau, zona Centrala;

Tipul spatiului: Garsoniera cu balcon;

Compartimentare: baie, open space plus balcon;

Culori: Gama "Alb-Capucino" plus accente fresh.

Costul tuturor lucrarilor se incadreaza in suma de 10 000 EU

Share It:

Our newsletter:

Contacte

Noi te vom ajuta să descoperi arta designului de interior, articole cu noutăti, produse noi, tendințe în design si curajul de a schimba ceva in spațiul în care trăiești, prin simplitate și bun gust.

060 808 606

Miscellaneous Information:
Your email address will never be shared.
Formular invalid
Sent successfully!
Address
MDA, Chisinau, Bucuresti 71 (studio DESIGN SOLUTIONS)
Email
office@designsolutions.md
Phone
+373 60 808 606
Website