Showroom-ul "DOMO" în Republica Moldova Feature

Retailerul electro-IT DOMO startează în Republica Moldova. Noi am realizat un nou proiect deosebit pentru compania DOMO. Conceptul de design al Showroom-ul a fost realizat în stil modern decorat classic, cu o vitrină deschisă pentru

Read More

Apartament ultramodern pentru un tanar cuplu german. Feature

  Aflat în orașul Chișinău și aparținând unui cuplu tânăr german, acest apartament a fost amenajat în stil minimalist. Austeritatea și concizia stilului conferă locuinței un efect de spațialitate și emancipare, formând o congruență perfectă cu modul de viață al proprietarilor. Cu o suprafață de 109 m2, apartamentul include

Read More

NAPAPIJRI și STREET & SPORT, un nou Showroom de îmbrăcăminte sport în Chișinău Feature

Primul de acest fel magazin în Republica Moldova a fost deschis săptămâna trecută la Chişinău, bulevardul Moscovei 2, fiind licenţiat şi oferind un produs unic pe piaţa de la noi. Proiectul de design interior realizat de echipa DESIGN SOLUTIONS, acest showroom a fost construit şi amenajat în timp record:

Read More

BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN – evenimentul ce schimbă lumea spre frumos

BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN – evenimentul ce schimbă lumea spre frumos
Desfăşurat al patrulea an consecutiv, Balul Brazilor de Crăciun este un eveniment-concurs ce are drept scop stimularea creativitatăţii şi imaginaţiei artiştilor în devenire – studenţi ai facultăţilor cu profil artistic de la Universitatea Tehnică a Moldovei, Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, precum şi a altor instituţii de profil din ţară.

Read More

Kate Spade boxes, personalizăm birourile

Mereu ne gândim la faptul cum să amenajăm casa noastră cât mai stilat, dar deseori omitem să personalizăm birourile noastre.

Read More

Ghidul - lengerie de pat

1. EURO SHAM

O pernă de acoperire decorativă de dimensiuni 66/66, o pernă pătrată europeană. Deseori este acoperită cu flanșă. Are o închidere falsă între două bucăți de material suprapuse. Pernele Sham sunt amplasate din spatele pernelor standart, fiind lăsate pe funadal. Ele de obicei sunt asortate cu plapuma decorativă sau covertura.

Read More

Ghid pentru măsurarea draperiilor

Ghid pentru măsurarea draperiilor, 3 medote / 3efecte.

Read More

Casa părintească, tradiții moldovenești

Zi de zi orașul ne absoarbe în probleme și stres, ce devin treptat viața noastră. Pentru a evada din această atmosferă vă recomandăm să

Read More

Mobilier din oglinzi

Când ai nevoie de un strop de glamour în dormitorul tău?; o consolă sau o noptieră din oglinzi își vor face treaba!

Read More

Cinci stiluri de top în designul de interior. Care ți se potrivește? Feature

Te-ai întrebat vreo dată care sunt cele mai populare 5 stiluri de design?  Într-o nouă forma vă sunt prezenta-te top 5 stiluri de design interior. Citeşte și descoperă mai mult.

Read More