Despre

Ideile curajoase in domeniul design-ului interior, mobilier, stilurile noi, tendinte actuale, produse de interior, interioare personalizate si resurse pentru design isi gasesc locul aici, unde iti poti contura nivelul serviciilor si alege din gama de produse pe care ti-o propunem.

Design SOLUTIONS este studioul care vine cu o idee conceptuala de amenajari interioare la cheie, care asigura beneficiarilor nostri confortul de a se stabili intr-o noua locuinta sau spatiu comercial complet dotate si utilate fara a pierde timp si bani participand la activitatile de coordonare a lucrarii. Prioritatea noastra este satisfacerea celor mai exigente cerinte si necesitati ale clientilor, motiv pentru care lucram alaturi de acestia intr-un climat de comunicare permanenta si incredere; creand astfel spatii deosebite prin forme si estetica.

De ce sa pierzi bani, timp si nervi cu verificarea permanenta a muncitorilor, cu procurarea materialelor si folosirea transportului propriu?Este mult mai practic sa apelezi la o firma care iti poate oferi servicii de constructie si amenajari la cheie, care sa-ti ofere termini de executie clar stabiliti si care sa-ti calculeze un buget inainte de a incepe lucrarile. Suna ACUM

  • Cu noi economisesti bani, timp si nervi.

Servicii

Compania noastra ofera servicii complete de la idee pana la piesele decorative din locuinta; ajutandu-te sa economisesti mult timp, nervi si bani. Departamentul nostru de proiectare si design interior va sta la dispozitie pentru a gasi solutia perfecta de amenajare si decorare a locuintei dumneavoastra. De la releveu la planuri de mobilare si simulari 3D, designerii nostri va ofera toate informatiile necesare pentru finalizarea lucrarilor.

  • Simplu, estetic si practic

Proiecte

Apartament elegant, chic femenin - design interior, proiectare

Stilul modern classic, este unul din ultimele trenduri a designului in zilele noastre. Design classic provine din Europa, unde stilul Victorian, Art Deco, deasemene stilurile Roman si Grecesc stunt puncte de reper pentru inspiratie.

Mobilierul din proiect este o combinatie dintre materiale si forme a stilurilor modern si clasic, ne fiind  extrem de modern dar totusi foarte stilat. Majoritatea mobileii este destul de simpla si are linii curbe.

Gama cromatica variaza intre culorile alb, bej, cafeniu, negru. In loc sa utilizam baghete pe pereti noi am abordat o colectie de tapete ce de baza sunt considerate moderne, dar prin printul sau iti aduc aminte de Rococo.

Iti poti crea o asemenea ambianta prin adaus a citor-va elemente decorative, dar sa nu para exagerat. Poti alege decoratii de genu un vazon, o floare, un tablou masiv sau perne cu print geometric.

Ferestrele sunt lasate deschise ca sa poata patrunde cit mai mult soare, si cu niste perdele elegante vom adauga incaperii un look finisat.

Enjoyed this article? Share it

Our newsletter:

Contacte

Noi te vom ajuta să descoperi arta designului de interior, articole cu noutăti, produse noi, tendințe în design si curajul de a schimba ceva in spațiul în care trăiești, prin simplitate și bun gust.

060 808 606

Miscellaneous Information:
Your email address will never be shared.
Formular invalid
Sent successfully!
Address
MDA, Chisinau, Bucuresti 71 (studio DESIGN SOLUTIONS)
Email
office@designsolutions.md
Phone
+373 60 808 606
Website