Despre

Ideile curajoase in domeniul design-ului interior, mobilier, stilurile noi, tendinte actuale, produse de interior, interioare personalizate si resurse pentru design isi gasesc locul aici, unde iti poti contura nivelul serviciilor si alege din gama de produse pe care ti-o propunem.

Design SOLUTIONS este studioul care vine cu o idee conceptuala de amenajari interioare la cheie, care asigura beneficiarilor nostri confortul de a se stabili intr-o noua locuinta sau spatiu comercial complet dotate si utilate fara a pierde timp si bani participand la activitatile de coordonare a lucrarii. Prioritatea noastra este satisfacerea celor mai exigente cerinte si necesitati ale clientilor, motiv pentru care lucram alaturi de acestia intr-un climat de comunicare permanenta si incredere; creand astfel spatii deosebite prin forme si estetica.

De ce sa pierzi bani, timp si nervi cu verificarea permanenta a muncitorilor, cu procurarea materialelor si folosirea transportului propriu?Este mult mai practic sa apelezi la o firma care iti poate oferi servicii de constructie si amenajari la cheie, care sa-ti ofere termini de executie clar stabiliti si care sa-ti calculeze un buget inainte de a incepe lucrarile. Suna ACUM

  • Cu noi economisesti bani, timp si nervi.

Servicii

Compania noastra ofera servicii complete de la idee pana la piesele decorative din locuinta; ajutandu-te sa economisesti mult timp, nervi si bani. Departamentul nostru de proiectare si design interior va sta la dispozitie pentru a gasi solutia perfecta de amenajare si decorare a locuintei dumneavoastra. De la releveu la planuri de mobilare si simulari 3D, designerii nostri va ofera toate informatiile necesare pentru finalizarea lucrarilor.

  • Simplu, estetic si practic

NAPAPIJRI SI STREET & SPORT, un nou Showroom de imbracaminte sport in Chisinau

Accesează tur virtual 3D al showroom-ului 

            Spaţiile comerciale moderne au tendinţa de a satisface clientul nu doar din punct de vedere a cererii, dar şi din punct de vedere ergonomic, moral şi emoţional. Astfel, respectând aceste aspecte în crearea şi amenajarea unui magazin, salon sau a oricărui alt spaţiu comercial, acestea pot câştiga mult faţă de alte localuri de acest gen. Clientul modern a evoluat până la punctul în care produsul căutat nu mai este singurul punct forte în alegerea locului de achiziţie. Pentru acesta fiind foarte important cât de agreabil este acesta şi cât de bine se va simţi aflându-se în magazin, de emoţiile pozitive primite aici va depinde o viitoare achiziţie.

Showroom-ul Street&Sport, după cum sugerează denumirea şi imaginile de proiect, este un magazin de încălţăminte şi îmbrăcăminte sport. Street&Sport  pune la dispoziție o varietate de branduri notorii de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport, inclusiv şi renumitul brand NAPAPIJRI.

Primul de acest fel magazin în Republica Moldova a fost deschis săptămâna trecută la Chişinău, bulevardul Moscovei 2, fiind licenţiat şi oferind un produs unic pe piaţa de la noi. Proiectul de design interior realizat de echipa DESIGN SOLUTIONS, acest showroom a fost construit şi amenajat în timp record: proiectul de design realizat într-o lună, iar construcția acestuia  în jur de 2 luni.

Cu o suprafaţă de aproape 300m2 şi amplasat pe două nivele, magazinul prezintă un local spaţios, modern și foarte primitor. Un element decorativ important îl prezintă porţiunea de perete cu tavanul, ce se întinde pe ambele nivele, realizată din bare paralele ce continuă în curbură pe tavanul de care au fost agăţate lămpi suspendate şi un ceas stilizat, ale cărui elemente de bază sunt produsele expuse în magazin – pantofii de sport. 

Tag:

public
Share It:

Our newsletter:

Contacte

Noi te vom ajuta să descoperi arta designului de interior, articole cu noutăti, produse noi, tendințe în design si curajul de a schimba ceva in spațiul în care trăiești, prin simplitate și bun gust.

060 808 606

Miscellaneous Information:
Your email address will never be shared.
Formular invalid
Sent successfully!
Address
MDA, Chisinau, Bucuresti 71 (studio DESIGN SOLUTIONS)
Email
office@designsolutions.md
Phone
+373 60 808 606
Website